20 Şubat 2014 Perşembe

Söke'de Vinç Hizmeti

Söke Vinç, uzman kadrosu ve yılların verdiği tecrübeyle oto kurtarma hizmetinde emin adımlarla yoluna devam ediyor. 2001 yılında kurulan Yıldız Oto Kurtarma, vinç, forklift kiralama hizmeti de müşterilerine sunuyor.
Günümüzde her geçen gün araç sayısının artması, bir evde iki arabanın olması gibi durumlardan dolayı kaza olayları, yolda kalma gibi sorunlarda artış göstermiştir. Durum böyleyken oto kurtarma işlemlerinizi sorunsuz şekilde hallediyoruz. Türkiye’nin özellikle Aydın yöresinin en kaliteli oto kurtarma ekibine sahip olan şirketimiz, son teknolojik cihazlarla ve geniş oto parkıyla müşterilerini memnun ediyor. Oto kurma işleri güçlü vinç makinalarıyla yapılan işlemlerdir. Yolda yardıma muhtaç olan araçları bir yerden başka bir yerden taşınmasına yarar. Genellikle vinç operatörleri tarafından gerçekleştirilir. Bazı şehirlerde taşıma araçları ve faaliyetleri farklılık göstermektedir. Yolda yardıma muhtaç kişiler en yakın oto kurtarma ekibini arar ve yardım talebinde bulunur. Sonrasında Kuşadası Vinç olarak olay yerine anında geliriz. Gerekli işlemleri burada gerçekleştiririz. Hasar tespit çalışmaları ve aracınızı vinçle bağlama aşamasına geçmeden önce olay yerinde güvenlik önlemi alırız. Güvenlik önlemlerini yola çeşitli uyarıcı levhalar yerleştirerek alırız. Bu sayede olası bir kazayı önler ve uyarıcılarla sürücüleri uyarırız. Bu önlemleri aldıktan sonra hasar tespit çalışmalarını gerçekleştiririz ve aracınızı vinç yardımıyla kaldırırız. Araçlarınızda meydana gelebilecek her türlü zararlar sigortamız bulunduğu için bizim tarafımızdan karşılanmaktadır. Tüm teknik ekibimiz Milli Eğitim Bakanlığından “ Güvenli oto kurtarıcı operatörü “ belgesine sahiptir.
Türkiye’de hizmet veren oto kurtarma ekibimiz daha çok Aydın yöresinde yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Sadece oto kurtarma hizmeti vermeyen firmamız aynı zamanda vinç kiralama ve forklift kiralama gibi hizmetlerde vermektedir. Vinç kiralayarak yüksek tonajlı eşyalarınızı bir yerden bir yere taşıyabilirsiniz. Forklift ise son derece küçük bir araçtır. Bu araç sayesinde büyük işlerinizi küçük araçla halledebilirsiniz. Forklifti aslında birçok yerde gördünüz ancak ismi size yabancı geliyor. Bu araç normal kamyonlardan farklı olarak sürülmektedir. Tamamen denge üzerine kurulu olan forklift iki demir çatalının aşağı yukarı inmesi sonucu bütün işleri halledebilmektedir.
#kuşadası
#otomobil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder